• slider-img


Amanae maakt vrij, geeft stroming, werkt verruimend, is diep lichaamswerk
 op emotioneel gebied.


Amanae brengt verlichting in jouw systeem. 
Elke deur die geopend wordt, brengt licht in het donker. 
Hoe meer deuren er geopend worden, hoe lichter het bestaan wordt.
Loop er niet van weg, maar omarm wat er is, en laat los.  
Ga naar binnen en ontmoet jezelf, alles wat er leeft mag gezien, gevoeld worden.Amanae vraagt om een afspraak met jezelf, alsook de wil om los te komen van oude patronen en overtuigingen.  

Ik 
zou durven stellen dat je jezelf uitklaart op een heel diep niveau. Op het niveau waar pijn en emotie elkaar vinden. Op het niveau waar je adem en bewustzijn samen brengt. Heel je focus wordt gericht op één punt in je lichaam, zodat je bewust wordt van alles wat daar leeft. Door aanwezig te blijven ontmoet jij jezelf en jouw waarheid.
Hoe meer je bewust wordt van je pijnlichaam, en ermee wil werken, hoe lichter je in de wereld kan staan. Of " Zijn " zoals we allemaal graag verlangen. 
Verlichting op zich is geen doel, wel het lichter maken van jezelf, zodat verlichting vanzelf mag ontstaan. Elke cel mag herinnerd worden aan wat ze werkelijk is. Hoe dichter je bij deze innerlijke schoonheid komt, hoe meer protest je van het ego mag verwachten.
Het is geen strijd, wel een observatie, en het verschil weten maken. Werkelijke vreugde heeft zijn diepe oorsprong in een zuiver hart.


Ik draag zorg voor de veilige omgeving, voor de sfeer waarin we werken. Zodat er een band van vertrouwen mag zijn.
Ik ben er om je mee te begeleiden naar binnen, om er te zijn voor jou.
Het proces van transformatie waar we samen in stappen, is het echte werk. 
Ik hou van dit werk, waarvoor diepe dankbaarheid.
Dit is waar mijn ziel naar verlangt. 
Liefde is geen begrip, het is bewustzijn op zich.

Amanae geeft me ook de mogelijkheid om me nog meer te verdiepen in tantra, een pad dat wij, Erik en ik, al een tijdje lopen.
De healing van borst - hart - buik, welke een driehoek vormen en op die manier ook in verbinding willen staan, is naar mijn gevoel bijzonder belangrijk. Velen van ons hebben herinneringen aan misbruik, zowel op seksueel, als andere vlakken. 
Hier wil ik me graag op toeleggen, op het helen van deze diepe kwetsuren. Zowel voor mannen als vrouwen is het een aanrader om er mee aan de slag te gaan.