• slider-img


Je lichaam is een klankkast, vibratie een instrument, je reis een ontdekking. 

Laat je meevoeren 
In tijd en ruimte. 
Geef het universele de kans om zichzelf te tonen. 
Door verbinding te maken met je innerlijke zelf, 
Ontstaan er verschuivingen in het bewustzijn. 

Als er iets is, in jou dat roept, volg dan deze stem. 
Afgestemd leven is van wezenlijk belang om te transformeren en te groeien. 

Door voor jezelf een weg te kiezen die verder draagt dan het kleine ik, kom je in contact met het kosmische Al. 


Bewustwording ligt daar, waar we kunnen werken en delen, daar waar we kunnen transformeren via klank en sjamanisaties. Het is via deze weg, die leven geeft aan al onze gedachten en intenties, dat we kunnen komen naar een vorm van healing.
In het sjamanisme gaan we bewust gebruik maken van klank. Klank laat ons reizen, zet op weg naar een andere dimensie in onze beleving. Het gebruik van de trom is een vast onderdeel van deze reizen. De trom, en vooral de vibratie van de trom, laat ons herinneren aan de trilling van de aarde, van het begin van het leven. Daarnaast zijn er tal van andere instrumenten die elk hun inbreng hebben alsook en zeker niet te vergeten, onze eigen stem.
Het gebruik van de stem is een krachtige tool, omdat het oneindige mogelijkheden biedt, en ook de klank van binnenuit laat ontstaan. Klank zit verborgen in ons lichaam, elk gebied heeft zijn eigen klank.
We werken naar harmonie en geven ieder de kans om de vibratie van de klanken te laten binnen komen, zodat we hun helende werking mogen ervaren.

Op een sjamanistische dag gaan we aan de slag met deze instrumenten, we leren hoe we de poorten kunnen openen, om de wereld van de spirits binnen te gaan.
In een workshop gaan we dieper in op de thema's die worden aangereikt. Gaan we meer werken aan onszelf alsook de verbinding maken met andere belangrijke elementen van moeder Aarde.